De millennial

‘Ik moet alles kunnen, zijn, doen en delen.’ De millennial legt te hoge verwachtingen voor zichzelf. Verwachtingen die je kunnen raken in de realiteit. Maar, waar komen deze verwachtingen vandaan?

De eerste stap naar meer grip

Verantwoordelijk voor je eigen succes en geluk?

Druk, ambitieus, flexibel, onzeker en geboren tussen 1980 en 2000; de millennial. Het is een generatie die is opgegroeid in een wereld met veel kansen en mogelijkheden. Toch is dit ook een onzekere wereld. Een wereld waar meer dan 60% van de millennials stress ervaart.

Werken, werken en nog meer werken, want: ‘als je maar hard genoeg werkt kun je alles worden wat je wil.’ Er is een drang om jezelf te bewijzen. Er wordt veel van je verwacht. Of verwacht je juist teveel van jezelf? Deze verwachtingen komen namelijk niet overeen met de realiteit. Ze zorgen voor stress en roekeloosheid.

Herken jij je hier in? Dan ben je niet de enige. 100.000 startende millennials in Nederland worstelen met keuzes, stress en burn-outs. Er ligt een uitdaging om meer grip te krijgen. Grip op wat je doet. Grip op wat je gelukkig maakt. Maar, hoe doe je dat dan?

Plan kennismaking

Hoe wij jou kunnen helpen

Gastles
Er speelt meer onder millennials dan je verwacht. Tijdens een gastles vertel ik de belangrijkste uitdagingen die spelen onder deze generatie. Door een herkenbaar beeld en tips en tricks zetten we de eerste stap naar nieuwe inzichten.
Workshops
Samen gaan we op zoek naar de balans tussen stress, geluk en werk. Met een informele setting creëren we een vertrouwelijke omgeving. In combinatie met een creatieve brainstorm worden haalbare concepten aan elkaar gepresenteerd.
Maatwerk
Heb jij een vraag waarbij een andere werkwijze nodig is? We luisteren naar deze vragen en denken met je mee. Samen creëren we nieuwe inzichten en mogelijke concepten. Alles wat passend is.
Workshops

Jong en je wilt wat

Vaak hebben we wel een idee wat we ongeveer willen, maar wat we nu écht willen, dat weten we lang niet altijd. Dat komt omdat we verlangen naar ongedefinieerde zaken als meer geluk of een mooie carrière. Het ontbreekt meestal aan een concreet beeld van hoe dat er uit ziet en dat kan een onrustig gevoel geven.

Bekijk workshop

Stress de baas

“Hey hoe gaat het? Ja goed maar wel druk”. Waar je ook komt en wie je ook spreekt, het lijkt erop dat iedereen altijd druk is. Als we té druk zijn met to do lijstjes, studie of werk, kunnen stressklachten ontstaan. Waar veel millennials niet bij stilstaan is dat je meer invloed hebt op stress dan je denkt.

Bekijk workshop

Het geheim van werkgeluk

We besteden bijna 40% van onze doordeweekse dagen aan werk. Daarom is het logisch dat je het belangrijk vindt dat je werk je gelukkig maakt. Maar welke factoren zorgen er nou voor dat jij fluitend naar je werk gaat?

Bekijk workshop

Samen meer grip op stress, hoge verwachtingen en werkgeluk.

This site uses cookies to enhance your browsing experience. By continuing to browse, you agree to our Privacy Policy
Agree & Dismiss