het verhaal van mij, Michiel van Teeffelen

Is dit het nou?

‘Yes, het papiertje is binnen, tijd om te beginnen aan mijn carrière’. Vol met enthousiasme en verwachtingen begon ik na mijn studie planologie aan mijn carrière. Toen het moment daar was en ik een baan had gevonden, bleken mijn verwachtingen niet helemaal overeen te komen met de praktijk. Ik hield vol en mocht niet klagen van mezelf. ‘Zolang ik mezelf blijf overtuigen en geduldig blijf, komt het vanzelf wel’. Toch bleef ik mezelf maar afvragen: ‘is dit het nou?’. Het plaatje klopte niet helemaal. Ik voelde dat mijn werk niet aansloot bij mijn passies en talenten.

Ik besloot om te ontdekken of het anders kan. Tijdens deze periode las ik boeken over persoonlijk leiderschap, stress en werkgeluk. Tegelijkertijd sprak ik andere millennials die hetzelfde gevoel ervaren. Beetje bij beetje zag ik meer vrienden en bekenden met stressklachten en burn-outs. Bij geen enkele andere generatie is dit probleem zo aanwezig. Iets waar iets aan gedaan moest worden. Iets waar ik een bijdrage aan wilde leveren.

Workshops geven mij energie

Tijdens mijn werk kwam ik tot de ontdekking dat de workshops die ik mocht geven mij een enorme boost aan energie gaven. Een realisatie die ervoor zorgde dat ik mij hier verder in ging verdiepen. Ik gooide het over een andere boeg en ging een studie volgen aan de Academie Voor Innovatief Trainen. En, opnieuw behaalde ik het papiertje. Ik ontdekte mijn eigen stijl van trainen. Door mijn eigen ervaringen en kennis begrijp ik waar millennials mee worstelen. Begrijp ik waar jij mee worstelt. Iets waar we tijdens de workshops over in gesprek gaan.
Bekijk workshops
waarden

Verbinding

Echt verbinden dat kan in mijn ogen alleen offline. Door elkaar te zien en horen, voel je aan wat er bij de ander speelt. Ik geniet ervan om dit samen met andere millennials te ervaren.

Inspireren

Door je te laten inspireren door andere visies en culturen kom je tot nieuwe inzichten. Je ziet andere mogelijkheden dan alleen de bril waar jij doorheen kijkt.

Plezier

Soms zijn we zo gefocust op het moeten presteren, dat we vergeten om ook te ontspannen en plezier te hebben. Belangrijke factoren om werkgeluk te ervaren.

Persoonlijke groei

Iedereen ervaart eigen onzekerheden en tegenslagen. Door hier aandacht aan te geven, ga je de uitdaging aan en zorg je voor persoonlijke groei.

Ervaring en
opleidingen

Na verschillende opleidingen, projecten en banen ontdekte ik waar mijn passie echt ligt.
2021
Oprichting Millennial Concepts.
2020
Ondernemer bij Start Up Nijmegen
2020
Oprichting van Hoop Inzicht: Jobcoaching via Whatsapp.
2020
Certificaat Creatief denktrainer, Academie voor Innovatief Trainen Arnhem.
2020
Certificaat Professioneel trainer & coach, Academie voor Innovatief Trainen Arnhem.
2019
Organisator van Millennialnight (workshop over millennials & werkgeluk)
2019
Winnaar van de Creathon: Onderwijsinnovaties voor het veranderend gedrag van kinderen.
2019
Projectleider van de Hackathon ‘Het duurzame bedrijventerrein’.
2018
Deelnemer Hackathon over het Lerarentekort in Nederland.

Samen meer grip op stress, hoge verwachtingen en werkgeluk.

Hoe dan?