Workshops

Gemiddelde beoordeling van 4.89/5 op Google

Jong en je wilt wat

Vaak hebben we wel een idee wat we ongeveer willen, maar wat we nu écht willen, dat weten we lang niet altijd. Dat komt omdat we verlangen naar ongedefinieerde zaken als meer geluk of een mooie carrière. Het ontbreekt meestal aan een concreet beeld van hoe dat er uit ziet en dat kan een onrustig gevoel geven.
Bekijk meer

Stress de baas

“Hey hoe gaat het? Ja goed maar wel druk”. Waar je ook komt en wie je ook spreekt, het lijkt erop dat iedereen altijd druk is. Als we té druk zijn met to do lijstjes, studie of werk, kunnen stressklachten ontstaan. Waar veel millennials niet bij stilstaan is dat je meer invloed hebt op stress dan je denkt.
Bekijk meer

Het geheim van werkgeluk

We besteden bijna 40% van onze doordeweekse dagen aan werk. Daarom is het logisch dat je het belangrijk vindt dat je werk je gelukkig maakt. Maar welke factoren zorgen er nou voor dat jij fluitend naar je werk gaat?
Bekijk meer

Ervaringen

Gemiddelde beoordeling van 4.89/5 op Google

Millennial concepts zette mij er op een laagdrempelige manier toe aan om stil te staan bij wat mij gelukkig maakt in mijn werk en privé. Door deel te nemen aan de workshop werd ik mij hier bewuster van, waardoor het gemakkelijker werd te bepalen in welke richting ik zowel in werk als prive wil groeien.

Dayon Elings
Adviseur Milieu

Ik heb meegedaan aan de millennial workshop en dat was heel tof. Er hing een informele en inspirerende sfeer en het was leuk om betrokken mensen te ontmoeten. Ook al worden we volwassen, het is belangrijk om te blijven spelen. En spelen betekent voor mij onbevangen kijken, verwonderen en je creativiteit gebruiken. Michiel heeft een aanstekelijk enthousiasme en dat is zijn grote kracht.

Linda Buiting
Dramatherapeut

Ik als millennial, praat wel eens met vrienden over wat me dwars zit qua werk. Na de workshop van Michiel besef ik pas hoeveel millennials met hetzelfde rondlopen. Deze workshop zou ook waardevol kunnen zijn als andere generaties meedoen. Daardoor weet je beter wat erin elkaars hoofden omgaat.

Yvonne Doff
Schrijfster

Bij de millennial workshop van Michiel werd creativiteit gestimuleerd door een oplossing te verzinnen voor bepaalde problemen van millennials. Michiel had de avond goed georganiseerd waardoor er een leuke sfeer hing en iedereen in de juiste stemming was om elkaar te helpen.

Rik Sivré
Coach

Michiel is iemand die met zijn speelsheid weet te raken en even weer kind laat voelen. Vanuit een georganiseerde chaos laat hij zien hoe mensen reageren als ze de controle los mogen laten. Zijn creativiteit is eindeloos en met gemak komt hij steeds verrassend uit de hoek. Dit maakt hem ontwapenend, eigenzinnig en mysterieus en brengt hij nieuwe, frisse energie overal waar hij komt.

Koen van Lent
Consultant

Voor mijn plezier heb ik deelgenomen aan de millennial workshop van Michiel. Centraal thema was de zoektocht naar werkgeluk van een millennial. Spelenderwijs neemt Michiel jou en de groep mee op een interactieve ontdekkingsreis, waarbij Michiel heel goed de balans weet te vinden tussen inspireren met ideeën en het zelf laten ontdekken van je eigen waarheid. Nooit gedacht dat ik hier door te ervaren een belangrijke les leerde waar ik regelmatig op terugval bij dingen die spannend/moeilijk vind: Motivatie gaat vooraf aan inspiratie, en niet andersom. Gewoon doen dus, dan komt de rest vanzelf. Leuk en waardevol, 10/10!

Mart de Klein
Business Analist

Samen meer grip op stress, hoge verwachtingen en werkgeluk.